cheetah

SEO vertaling

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

SEO-vertaling: Optimaliseer je webteksten voor internationale vindbaarheid

Wat is een SEO vertaling?

Search Engine Optimization (SEO) is een essentiële methode om ervoor te zorgen dat webteksten direct gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar informatie of producten op het internet. Het draait hierbij voornamelijk om het strategisch opnemen van veelgebruikte zoekwoorden in de tekst. Bij het vertalen van deze geoptimaliseerde teksten moeten vertalers echter ook rekening houden met lokale omstandigheden, wat een extra uitdaging met zich meebrengt. Bij Vertaalbureau TempoVertaler hebben we ruime ervaring in het produceren van snelle en nauwkeurige SEO-vertalingen in elke gewenste taal (raadpleeg ons overzicht). Onze vertalingen worden foutloos geschreven door native speakers die tevens bekend zijn met de betreffende branche. Hierdoor kunnen we u een foutloze, snelle en professionele vertaling garanderen. Neem contact op met TempoVertaler of vraag hier direct uw offerte aan!

Het belang van SEO

Om ervoor te zorgen dat webteksten ook in andere talen bovenaan verschijnen in zoekmachines, is het noodzakelijk om eerst een inventarisatie te maken van de gewenste termen. Een deel van deze termen kan door de klant zelf worden aangeleverd, maar de best presterende zoekwoorden kunnen ook worden achterhaald met behulp van tools zoals de Google Search Console. Vervolgens is het cruciaal om deze zoekwoorden op de juiste manier in de vertaling te verwerken. Naast het benoemen van zoekwoorden wordt de ranking in zoekmachines zoals Google ook beïnvloed door de kwaliteit van de tekst. Zo mogen links niet “dood” zijn en bij voorkeur moeten deze ook worden aangepast aan de lokale markt. Zelfs de formuleringen en grammatica spelen een rol in de optimalisatie. Daarom is het verstandig om SEO-vertalingen te laten uitvoeren door taalprofessionals zoals Vertaalbureau TempoVertaler.

Onze aanpak

Bij TempoVertaler begrijpen we dat SEO-vertalingen een specifieke expertise vereisen. Daarom hebben we een gestructureerde aanpak ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw vertalingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en effectief zijn in het bereiken van uw internationale doelgroep. Onze aanpak omvat:

 

Grondige analyse: We beginnen met een grondige analyse van uw bronmateriaal en de specifieke vereisten voor uw doelmarkt. We identificeren relevante zoekwoorden en optimalisatiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw vertalingen de juiste impact hebben.

Lokalisatie: We passen de vertaling aan op basis van de lokale taal, cultuur en gebruiken van uw doelmarkt. Dit omvat het aanpassen van formuleringen, het lokaliseren van links en het zorgen voor een natuurlijke en vloeiende leeservaring.

Keyword-optimalisatie: We zorgen ervoor dat de belangrijkste zoekwoorden op de juiste manier geïntegreerd worden in de vertaling, rekening houdend met de zoekintentie van de doelgroep en de vereisten van zoekmachines.

Kwaliteitscontrole: Onze native speakers en taalexperts voeren uitgebreide kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat uw vertalingen foutloos zijn en voldoen aan de hoogste taal- en SEO-standaarden.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.