cheetah

Technische vertalingen

Een vereiste bij het vertalen van technische teksten is dat de terminologie nauwkeurig en consequent wordt toegepast. Als een term in een technische handleiding of veiligheidsvoorschrift verkeerd wordt toegepast, kan dit vervelende gevolgen hebben.

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Technische documenten nauwkeurig vertaald

Bij ons technisch vertaalbureau begrijpen we als geen ander het belang van een nauwkeurige en betekenisvolle vertaling. We geloven niet in simpelweg het letterlijk vertalen van een tekst naar een andere taal, maar streven ernaar dat de vertaler ook de bedoeling en context van de tekst begrijpt. Daarom hebben we een team van vertalers in dienst die verder kijken dan alleen de woorden en zinnen. Ze hebben diepgaande kennis van technische terminologie en begrijpen de complexiteit van technische teksten.

Onze expertise in technische vertalingen

Als technisch vertaalbureau zijn we er altijd klaar voor om zelfs de meest uitdagende technische teksten moeiteloos om te zetten naar een soepel leesbare tekst in een andere taal. We zijn gespecialiseerd in het vertalen van technische documenten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onze vertaaldiensten omvatten onder andere:

  • Handleidingen: Vertalingen van technische handleidingen die gebruikers in staat stellen producten correct te installeren, te bedienen en te onderhouden.
  • Specificaties: Vertalingen van technische specificaties en productbeschrijvingen om ervoor te zorgen dat de juiste informatie nauwkeurig wordt overgebracht.
  • Technische rapporten: Vertalingen van gedetailleerde technische rapporten en analyses met betrekking tot verschillende industrieën en vakgebieden.
  • Productdocumentatie: Vertalingen van productdocumentatie, zoals datasheets, brochures en catalogi, om internationale klanten te bereiken.
  • Gebruikersinterfaces: Vertalingen van software- en app-interfaces, zodat gebruikers in verschillende talen kunnen werken met technologische oplossingen.
  • Technische presentaties: Vertalingen van presentaties en technische content voor conferenties, webinars en trainingen.

Talen die we kunnen vertalen

Bij ons technisch vertaalbureau hebben we een breed scala aan talen waarin we vertalingen kunnen leveren. Enkele van de talen waarin we gespecialiseerd zijn, zijn:

Dit is slechts een greep uit de talen waarin we vertalingen kunnen verzorgen. Als uw gewenste taal hier niet tussen staat, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar om aan uw specifieke taalvereisten te voldoen en kunnen indien nodig samenwerken met gekwalificeerde vertalers in andere talen.

Professionele aanpak en gratis offerte

Bij ons technisch vertaalbureau hanteren we een transparante aanpak. We bieden u de mogelijkheid om een gratis online offerte aan te vragen, zodat u vooraf inzicht krijgt in de kosten van uw vertalingen. Ons doel is om hoogwaardige vertaaldiensten te leveren tegen een eerlijke prijs, waarbij we rekening houden met de complexiteit en omvang van uw technische tekst.

Benader ons technisch vertaalbureau vandaag nog en laat ons uw tekst vertalen. We staan klaar om u te helpen met uw technische vertaalbehoeften en om een op maat gemaakte oplossing te bieden. Vertrouw op ons ervaren team van technische vertalers om uw documenten accuraat, betrouwbaar en begrijpelijk te vertalen naar de gewenste taal. Vraag nu uw gratis online offerte aan en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij uw technische vertaalprojecten.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.