cheetah

Spaans vertaalbureau

De beste Spaanse vertalingen vindt u bij Tempovertaler

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Spaanse vertaling

Spaans vertaalbureau

Opzoek naar Spaanse vertalingen? Zoek dan niet langer. Het Spaans vertaalbureau TempoVertaler pakt elke Spaanse tekst moeiteloos aan. Bij een wereldtaal denkt men in de eerste plaats aan het Engels. Toch wordt Spaans veruit het meest gesproken. Meer dan 425 miljoen mensen spreken Spaans. Onze geschoolde en ervaren Spaanse vertalers zijn dan ook dagelijks bezig met het feilloos verwerken van alle soorten opdrachten in alle mogelijke taalcombinaties. Dat gaat van de volledige redactie van Spaanse websites tot alle mogelijke documenten van en naar het Spaans. Doet u zaken met Spanje en wil u die activiteiten verder uitbreiden? Dan heeft u kwalitatieve vertalingen nodig. Maak dan zeker kennis met de vele mogelijkheden van vertaalbureau TempoVertaler, gespecialiseerd in het vertalen van Spaanse teksten in alle mogelijke vakgebieden. .

Het Spaans

Spaans als standaardtaal bestaat niet. Het Spaans telt namelijk vijf officiële talen. Dat zijn het: Castiliaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees. Het Castiliaans is de enige officiële nationale taal van Spanje. De vier andere zijn officieel erkende regionale talen. Spaans wordt gesproken in meer dan twintig landen. Dat is ondermeer het geval in Mexico, Colombia, Spanje, Argentinië, Peru, Venezuela, Chili, Guatemala, Ecuador, Cuba, Bolivia, Dominicaanse Republiek, Honduras, Paraguay, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, Puerto Rico, Uruguay, Panama en Equatoriaal-Guinea.

Spaanse Native speaker

Spaans vertalen is voor ons gemakkelijk. Alle Spaans vertalingen worden bij vertaalbureau TempoVertaler uitsluitend uitgevoerd door geschoolde en ervaren Spaanse native speakers met een opleiding in de Spaanse taal en cultuur. Ze hebben daar boven op Spaans als moedertaal. Zo verzekeren zij de hoogste kwaliteit van al onze vertalingen van en naar het Spaans. Onze Spaanse vertalers zijn daarbij gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Spaanse vertalingen

Spaans is dus de meest gesproken taal ter wereld. Dat betekent dat onze Spaanse vertalers dagelijks druk bezig zijn met het vertalen van alle mogelijke teksten in het Spaans en omgekeerd. Het aantal vertalingen neemt van jaar tot jaar toe. Bent u ook zakelijk actief in Spanje? Dan is vertaalbureau TempoVertaler het best aangewezen Spaans vertaalbureau om al uw Spaanse kwalitatieve vertalingen van teksten en documenten te verzorgen.

Veelvoorkomende Spaanse talencombinaties

Onze hoog opgeleide en ervaren vertalers met het Spaans als moedertaal kunnen alle talencombinaties aan. Zij krijgen toch vooral Spaans – Nederlands, Nederlands – Spaans, Engels – Spaans, Spaans – Engels, Duits – Spaans, Spaans — Duits, Frans – Spaans en Spaans — Frans voorgeschoteld. Kortom, heeft u documenten of andere teksten te vertalen? Laat dit over aan een Spaans vertaalbureau zoals vertaalbureau TempoVertaler. Zo voorkomt u ontgoochelingen.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.