cheetah

Arabisch vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Arabische vertalingen

Arabisch vertaalbureau

Zoekt u naar een geschikt vertaalbureau voor het verzorgen van al uw Arabische vertalingen? Zoek dan niet langer. Bij vertaalbureau TempoVertaler bieden wij alles wat u zoekt. Wij beschikken over vertalers met het Arabisch als moedertaal, zo bent u altijd zeker van de kwaliteit van alle vertalingen. Het Arabisch is een Semitische taal en wordt nu door bijna 400 miljoen mensen in meerdere landen gesproken. Arabisch wordt beschouwd als de moedertaal van de islamitische cultuur. Onze Arabische moedertaalsprekers zijn gespecialiseerd in hun vak.

Het Arabisch

Het Arabische alfabet telt in totaal 28 letters. Opvallend daarbij is ongetwijfeld dat het Arabisch van rechts naar links wordt geschreven. De volgorde van cijfers en getallen is dezelfde als in het Nederlands. Veel belangrijke religieuze, mathematische, filosofische en astrologische werken zijn in het Arabisch geschreven. Het Arabisch werd in 1973 officieel erkend door de Verenigde Naties. Naast het Mandarijn, Engels, Russisch, Frans en Spaans is het Arabisch de zesde taal die officieel door de VN werd erkend. Arabisch wordt gesproken in Marokko (naast het Berbers), Mauritanië, Algerije, Tunesië, Libië, Egypte en Soedan, Jordanië, Libanon, Palestina, Syrië, Irak, Koeweit, Saoedi-Arabië, Qatar, Oman, Jemen, Bahrein, van de Verenigde Arabische Emiraten, Somalië, Djibouti en de Comoren. Deze landen maken deel uit van de Arabische Liga. Het Arabisch is ook een officiële taal in Tsjaad en Eritrea en is ook in heel wat landen een minderheidstaal.

Arabische native speakers

Vertaalbureau Tempovertaler waarborgt de kwaliteit van alle vertalingen. Ze maken daarvoor gebruik van de nieuwste technologieën, gecombineerd met uitsluitend native speakers. Die verzorgen uitsluitend vertalingen in hun moedertaal, in dit geval dus het Arabisch. Ze kennen de Arabische cultuur als geen ander. Daarnaast zijn het specialisten in hun vakgebied. Ons vertaalbureau Tempovertaler verzorgt vooral technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen. Wij schakelen voor iedere opdracht de juiste vertaler in met de meest geschikte specialisatie. Om de kwaliteit van al hun vertalingen nog te verbeteren werken al onze vertalers nauw samen met onze projectmanagers. Zo weten ze altijd wat onze klanten juist willen.

Arabische vertalingen

Tegenwoordig word er zoveel Arabisch gesproken dat er in de handel ook steeds meer Arabisch nodig is. Arabisch is een echte wereldtaal geworden. Dit betekent dat er veel vraag is naar Arabische vertalingen. Voor onze Arabische vertalers is dit geen enkel probleem. Zij garanderen u de hoogste kwaliteit van al hun vertalingen van en naar het Arabisch. Ons Vertaalbureau staat ondertussen al jarenlang borg voor kwalitatieve Arabische vertalingen maar hun aantal neemt vooral de laatste jaren hals over kop toe. Ook vertalen wij websites, handleiding of andere documenten van of naar het Arabisch.

Veel voorkomende Arabische taalcombinaties

Arabisch – Nederlands, Nederlands – Arabisch, Duits – Arabisch, Arabisch — Duits en Frans – Arabisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Arabische vertalers dagelijks krijgen voorgeschoteld. Wilt u bijvoorbeeld uw Nederlandse advertentie vertalen naar het Arabisch? Vertaalbureau Tempovertaler helpt u daar graag bij. Wij werken iedere dag voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers van het MKB bedrijfsleven, overheid en onderwijs, de zorg en multinationals. Vraag ons een vrijblijvende prijsofferte.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.