cheetah

Azerbeidzjaans vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Azerbeidzjaanse vertalingen

Azerbeidzjaans vertaalbureau

Vertaalbureau TempoVertaler is in staat elke taal te vertalen. Ook voor het verzorgen van uw Azerbeidjaanse vertalingen kunt u in alle vertrouwen op de deskundigheid van onze vertalers rekenen. Deskundig opgeleide vertalers met het Azerbeidzjaans als moedertaal verzekeren u de hoogste kwaliteit van al hun vertalingen. Wenst u een website, een verkoopovereenkomst of uw verkoopvoorwaarden te vertalen in of naar het Azerbeidzjaans? Zoek dan niet langer en vraag vrijblijvend alle inlichtingen bij vertaalbureau Tempovertaler.

Het Azerbeidzjaans

Het is de officiële taal van Azerbeidzjan en wordt door 30 miljoen mensen gesproken. Deze taal is verwant aan het Turks en Turkmeens. Daarnaast wordt ze door minderheden gesproken in Georgië, Turkije, Iran, Irak, Rusland, Oekraïne, Kazachstan en Syrië. Rusland erkende het Azerbeidzjaans officieel als regionale taal. Het Azerbeidzjaans maakt gebruik van het Latijnse alfabet. Russische minderheden gebruiken dan weer het Cyrillisch alfabet en die in Iran het Arabisch alfabet. Deze taal werd al gebruikt in de 14 de eeuw.

Azerbeidzjaanse native speakers

Vertaalbureau Tempovertaler garandeert u de hoogste kwaliteit van uw zijn vertalingen. Wij gebruiken daarvoor de jongste technologieën en uitsluitend native speakers. Het betreft geschoolde en ervaren vertalers met het Azerbeidzjaans als moedertaal. Zij beheersen deze taal perfect en zijn specialisten in hun vakgebied. Ons vertaalbureau maakt regelmatig technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen. Voor elke tekst hebben we de juiste vertaler met de passende specialisatie in huis. Onze vertalers werken uitstekend samen met onze projectmanagers waardoor ze perfect op de hoogte zijn van wat de klant wil.

Azerbeidzjaanse vertalingen

Onze Azerbeidzjaanse vertalers leveren ook voor u alle vertalingen van en naar het Azerbeidzjaans. Wij leveren namelijk al langer kwalitatieve Azerbeidzjaanse vertalingen. Zoek dan ook niet langer naar Azerbeidzjaanse vertalers om al uw teksten en documenten feilloos te vertalen. Tempovertaler heeft ze al jarenlang in huis. Onze Azerbeidzjaanse vertalers vertalen zowel uw complete website als alle documenten en overeenkomsten , handleiding en andere documenten en dit tegen de door uw vastgelegde deadline.

Veelvoorkomende Azerbeidzjaanse taalcombinaties

Engels — Azerbeidzjaans, Azerbeidzjaans — Engels, Azerbeidzjaans – Nederlands, Nederlands – Azerbeidzjaans , Duits – Azerbeidzjaans, Azerbeidzjaans — Duits, Azerbeidzjaans – Frans en Frans – Azerbeidzjaans zijn de populairste taalcombinaties die wij regelmatig tegenkomen. Alle andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Wij werken dagelijks voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers uit het MKB bedrijfsleven als voor de overheid, het onderwijs, de zorg en voor multinationals. Heeft u nou ook een vertaling in of van het Azerbeidjaans nodig? Neem dan contact op met ons team.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.