cheetah

Chinees vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Chinese vertalingen

Chinees vertaalbureau

Voor Chinse vertalingen kunt u bij vertaalbureau Tempovertaler altijd terecht, vaak bedoelt men dan het standaard mandarijn. Dat is niet alleen de officiële standaardtaal van de Volksrepubliek China maar ook een van de officiële talen van Taiwan en van Singapore. Chinees is namelijk een verzamelnaam van een reeks talen die samen de Sinitische tak van de Sino- Tibetaanse talen vormen. Naast het Mandarijn spreekt men in China ook nog subtalen zoals Wu, Ke (Hakka), Min, Yue of Kantonees, Xiang, Gan, Jin, Pinghua en Hui. Voor al onze Chinese vertalingen zetten we naast de meest recente technologieën alleen geschoolde en ervaren vertalers aan het werk met het mandarijn of een van de andere subtalen als moedertaal. China is zoals veel weten een zeer belangrijke handelspartner. Dus bent u ook actief op de Chinese markt ? Maak dan nu kennis met de beste Chinese vertalingen van vertaalbureau Tempovertaler.

Het Chinees

Het Chinees is een zogenaamde macrotaal die door meer dan 1,22 miljard mensen wordt gesproken. Naast de Volksrepubliek China Taiwan en Singapore is dat ook het geval in Maleisië, Thailand en in Indonesië. Als Chinees vertaalbureau leveren wij u professionele vertalingen van en naar het Chinees. Dat doen wij dagelijks voor een sterk groeiend aantal klanten.

Chinese native speakers

Door het inzetten van ervaren vertalers met een van de Chinese talen als moedertaal garanderen we de hoogste kwaliteit van al onze Chinese teksten. Onze vertalers maken bij ons gebruik van de meest recente technologieën en hebben het Chinees of één van de subtalen als moedertaal. Zij werken allemaal nauw samen met onze projectmanagers zodat de wensen van onze klanten worden vervuld. Onze native vertalers zijn daar bovenop ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied zodat ze alle soorten vertalingen aankunnen. TempoVertaler levert veel technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen.

Chinese vertalingen

Omdat er zo’n tien Chinese talen bestaan laat u het vertalen van en naar het Chinees het best over aan professionele vertalers met een van de gangbare Chinese talen als moedertaal. In nauw overleg met onze opdrachtgevers bepalen we naar welke subtaal van het Chinees hun teksten best vertaald worden. Voor de diverse subtalen bestaan namelijk meerdere schrijfmethoden voor Chinese karakters. Het gaat dan vooral om jiantizi (vereenvoudigde karakters), fantizi (met complexe traditionele karakters) en het Latijnse alfabet. De beste schrijfwijze wordt ook in nauw overleg met de klant vastgelegd.

Veel voorkomende taalcombinaties

Als ervaren Chinees vertaalbureau kunnen wij alle mogelijke taalcombinaties aan. Opdrachten die wij het meest voorgeschoteld krijgen zijn Nederlands-Chinees, Chinees-Nederlands, Engels-Chinees en Chinees-Engels. Zoekt u nog altijd naar foutloze vertalingen van en naar het Chinees? Wij van vertaalbureau Tempovertaler zorgen daar probleemloos voor.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.