cheetah

Ests vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Estse vertalingen

Ests vertaalbureau

Als Ests vertaalbureau ziet vertaalbureau TempoVertaler zijn aantal vertalingen naar het Ests behoorlijk toenemen. De belangrijkste reden daarvoor is het toetreden van Estland tot de Europese gemeenschap in 2004. Daardoor groeide handel met dit Oost-Europese land aanzienlijk en zijn er dus meer teksten en documenten in het Ests nodig. Voor onze Estse vertalers vormt dit geen enkel probleem. Zij zijn niet alleen hoog geschoold maar hebben ook het Ests als moedertaal. Dat garandeert u de hoogste kwaliteit en daar gaat het uiteindelijk toch om? Heeft u ook regelmatig Estse vertalingen van allerlei documenten nodig? Dan is het Ests Vertaalbureau TempoVertaler u geschikte partner!

Het Ests

Het Ests of Estisch is de officiële nationale taal van Estland en wordt er door bijna alle Esten gesproken. De grotere etnische groeperingen spreken namelijk Russisch, Oekraïens, Wit-Russisch en Fins. Kleinere groepen houden het bij Duits, Lets, Litouws, Pools, Zweeds en Tartaars. In 1991 werd Estland onafhankelijk. Vanaf dat ogenblik moeten alle inwoners Ests verstaan en er zich in kunnen uitdrukken. In regio’s met een niet-Estische meerderheid moeten ook alle officiële documenten in het Ests worden gepubliceerd. Het Ests is verwant met het Hongaars, het Laps en het Fins en heeft een nog altijd heel wat Duitse invloeden. Estland kent een Tallinns dialect in het noorden en een meer landelijk dialect in het zuiden. Het Ests of Estisch, wordt door maar één miljoen mensen gesproken en is daarmee een van de kleinste talen in Europa.

Estse native speakers

Wie is beter geschikt om in het Ests te vertalen dan vertalers die deze taal als moedertaal hebben? Juist, niemand. Daarom doen wij bij vertaalbureau TempoVertaler alleen beroep op geschoolde en ervaren vertalers met het Ests als moedertaal. Zo waarborgen wij de kwaliteit van al onze Estse vertalingen in om het even wel vakgebied. Wij zorgen er ook voor dat we een gespecialiseerde vertaler in ieder vakgebied in dienst hebben. Voor om het even welke soort vertaling heeft ons Vertaalbureau zo de juiste vrouw of man in huis. Die werken altijd nauw samen met onze projectmanagers. Zo zijn ze altijd op de hoogte van wat onze klanten wensen.

Estse vertalingen

Het vertalen van allerlei documenten en teksten is dus voor de Estse vertalers van ons vertaalbureau geen enkel probleem. Elke vertaler levert u teksten met de hoogst mogelijke kwaliteit.. Jaarlijks verzorgt TempoVertaler duizenden vertalingen van en in het Ests. Het gaat dan vooral om het omzetten van of in het Ests van complete websites als om technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen. Voor elke tekst beschikken wij over iemand met de juiste specialisatie. Zij zijn perfect op de hoogte van wat onze klanten van hen verwachten.

Veelvoorkomende Estse talencombinaties

Onze Estse medewerkers krijgen de meest uiteenlopende vertalingen en talencombinaties voorgeschoteld die ze succesvol tot een goed einde brengen. De meest voorkomende talencombinaties zijn Ests – Nederlands, Nederlands – Ests, Duits – Ests, Ests — Duits, Frans – Ests en Ests — Frans, Engels – Ests en Ests — Engels. Heeft u Estse vertalingen van of naar een andere taal nodig? Ook dat kunnen onze vertalers moeiteloos aan.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.