cheetah

Grieks vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Griekse vertalingen

Grieks vertaalbureau

Doet u zaken in Griekenland met Griekse bedrijven, klanten, leveranciers of contactpersonen? Zoekt u de de juiste Griekse vertaling van uw zakelijke documenten, brochures of correspondentie? Dan kunnen we met ons Grieks Vertaalbureau TempoVertaler heel wat voor u betekenen. Ook als u technische, juridische, medische of marketing gerelateerde vertalingen in het Grieks nodig hebt kunt u op ons rekenen. Dan zijn foutloze vertalingen in het Grieks namelijk onmisbaar. Griekse vertalers zijn niet zomaar te vinden. Zocht u ook al tevergeefs naar een goede Griekse vertaling van al uw documenten, uw website of om het even welke andere soort tekst in deze taal? Zoek dan zeker niet langer. Als Grieks Vertaalbureau levert TempoVertaler u Griekse vertalingen uit ieder Grieks vakgebied. Moet u dringend teksten of documenten vertalen in of naar het Grieks? Wij leveren die tegen de overeengekomen deadline. Twijfelt u nog? Maak dan kennis met de vele mogelijkheden die het Grieks vertaalbureau TempoVertaler u biedt.

Het Grieks

Het Grieks hoort tot de Indo-Europese talen en is uiteraard de officiële taal van Griekenland. Er bestaan ook veel Griekse dialecten. Heel wat van de Griekse wereldliteratuur werd trouwens in een van deze dialecten geschreven. Naast Griekenland wordt het modern Grieks ook gesproken op Cyprus. Naast Griekenland en Cyprus is dat ook het geval in Albanië en in Italië bijvoorbeeld is het Grieks een minderheidstaal. Sinds het begin van de 21e eeuw gebruiken we meer en meer het zogenaamde ‘Nieuw Grieks’ als omgangstaal. Nieuw Grieks is een combinatie van de academische katharevousa en de dimotiki of de volkstaal. Vandaag spreken bijna 13 miljoen wereldburgers Grieks.

Griekse native speakers

Grieks vertalen? Wij van het Grieks Vertaalbureau TempoVertaler schakelen voor al onze Griekse vertalingen uitsluitend Griekse native speakers in. Dat betekent dat die naast hoog geschoold en ervaren ook het Grieks als moedertaal hebben. Zij groeiden met het Grieks op en kennen het leven en de cultuur van de Grieken als geen ander. Zo zijn onze Griekse medewerkers in staat om maximaal rekening te houden met uw doelgroep. Letterlijke Griekse vertaling moet u van hen zeker niet verwachten. Zij schrijven u complete website, document of andere tekst naar het Grieks met oog voor het juiste taalgebruik.

Griekse vertalingen

Onze Griekse vertalers garanderen u Grieks vertalingen met de hoogst haalbare kwaliteit. Dus heeft u (dringend) Griekse vertaalde teksten nodig die compleet foutloos zijn? Laat die dan vertalen door de Griekse vertalers van vertaalbureau TempoVertaler.

Veel voorkomende Griekse talencombinaties

Onze Griekse vertalers krijgen heel wat talencombinaties voorgeschoteld. De meest populaire zijn ongetwijfeld Grieks – Engels, Engels – Grieks, Grieks – Nederlands, Nederlands – Grieks, Duits – Grieks, Grieks — Duits, Frans – Grieks en Grieks — Frans. Wilt u een andere combinatie vertalen? Dat kan gerust, neem contact op met TempoVertaler.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.