cheetah

Hebreeuws vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Hebreeuwse vertalingen

Hebreeuws vertaalbureau

Als u een vertaling in het Hebreeuws nodig heeft, dan kunt u gerust contact opnemen met vertaalbureau TempoVertaler. Vooral zakelijke documenten moeten regelmatig worden vertaald, aangezien er veel zaken worden gedaan in Israël of met Joodse gemeenschappen. Zelfs CV´s kunnen door onze professionele vertalers zonder probleem worden vertaalt. Het maakt dus niet uit welk soort vertaling het is, voor onze vertalers met jarenlange ervaring is veel mogelijk.

Het Hebreeuws

Het Hebreeuws wordt niet alleen in Israël gesproken. Over de hele wereld waar Joodse gemeenschappen leven, wordt het Hebreeuws ook gebruikt. Het karakteristieke van deze taal is dat deze van rechts naar links wordt geschreven. Het Hebreeuws behoort tot de Semitische tak van de Afro-Aziatische talen. Dit betekent dat de taal ook verwant is aan bijvoorbeeld het Arabisch. Een ander leuk weetje over deze taal is dat het Hebreeuws voor de 19e eeuw een lange tijd een dode taal is geweest. Dit betekent dat niemand de taal gebruikte voor dagelijkse communicatie. Dit veranderde dus vanaf de 19e eeuw en tegenwoordig is dit weer een levende taal. Het komt niet vaak voor dat een dode taal opnieuw leven wordt ingeblazen en in dit opzicht is het Hebreeuws uniek.

Hebreeuwse native speakers

Bij vertaalbureau TempoVertaler beheersen wij de Hebreeuwse taal. U kunt ervan uitgaan dat alle vertalingen worden gemaakt met de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het feit dat er alleen maar met native speakers wordt gewerkt. Dit zijn mensen die met het Hebreeuws zijn opgegroeid en precies weten hoe de taal en cultuur in elkaar zit. Vertaalbureau TempoVertaler is o.a. gespecialiseerd in commerciële, juridische en technische vertalingen. Elke vertaler heeft zijn of haar eigen vakgebied en specialisatie. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met projectmanagers, zodat iedere vertaling de aandacht krijgt die nodig is om tot een goed resultaat te komen.

Hebreeuws vertalen

Het vertalen van het Hebreeuws is voor ons vertaalbureau TempoVertaler onmisbaar. Het Hebreeuws is immers een belangrijke en speciale taal, waar veel werk en aandacht bij komt kijken. Dankzij ons vakwerk dat geleverd wordt door de beste vertaler, geven we al jarenlang de beste kwaliteit. Twijfel dus ook niet en laat uw website, handleiding, commerciële contract, algemene voorwaarden of andere belangrijke documenten door ons vertaalbureau vertalen.

Veel voorkomende taalcombinaties

Bij vertaalbureau TempoVertaler komen er veel verschillende taalcombinaties voor. Zo heeft u Engels – Hebreeuws, Hebreeuws – Engels, Frans – Hebreeuws, Hebreeuws – Frans, Nederlands – Hebreeuws, Hebreeuws – Nederlands, Duits – Hebreeuws, Hebreeuws – Duits, enzovoort. Vaak krijgen we opdrachten vanuit allerlei hoeken, zoals het onderwijs, de overheid, multinationals en het bedrijfsleven. Ook geven we graag advies over het vertalen en over verschillende manieren van aanpak. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, twijfel dan niet en neem vooral contact met ons op.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.