cheetah

Hongaars vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Hongaarse vertalingen

Hongaars vertaalbureau

Hongarije wordt voor veel bedrijven een belangrijke handelspartner. In deze opmerkelijke evolutie speelt het Hongaars toerisme mede een rol. Dat dankt het ongetwijfeld aan zijn vele schitterende badplaatsen en ongerepte natuur. Werkt u in de toeristische sector en wilt u uw activiteiten uitbreiden richting Hongarije? Dan heeft u veel documentatie en vooral brochures, folders en reisverhalen om naar het Hongaars om te zetten. Daarvoor moet u op uitstekende Hongaarse vertalers kunnen rekenen. Niet alleen om toeristische teksten te vertalen. Dat geldt even goed voor alle andere vakgebieden zoals technische, juridische, geneeskundige of marketing gerichte teksten die in het Hongaars moeten vertaald worden. Reken dan op de diensten van het Hongaars Vertaalbureau TempoVertaler. Heeft u een Nederlandse website die volledig gericht is op Hongarije? Om uw Nederlandstalige web content te bewerken in het Hongaars heeft u onze Hongaarse vertalers nodig. Doet u zaken met Hongarije? Dan heeft u kwalitatief hoogstaande Hongaarse vertalingen nodig. Maak daarom kennis met de uitgebreide mogelijkheden van ons Hongaars Vertaalbureau TempoVertaler.

Het Hongaars

De Hongaarse taal is uiteraard de officiële taal van Hongarije en is min of meer vergelijkbaar met het Fins, Estisch (Ests) en het Laplands. Naast Hongarije spreekt men de Hongaarse taal ook in delen van Roemenië, Oekraïne, Slowakije, Servië, Kroatië en Oostenrijk. Wereldwijd spreken meer dan 16 miljoen mensen deze taal.

Hongaarse native speakers

Elk land heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Alleen door die zo goed mogelijk te kennen zorgt u voor vertalingen zonder fouten of verkeerd woordgebruik. Alleen daarom maken wij als Hongaars vertaalbureau gebruik van hoog geschoolde en ervaren Hongaarse taalvirtuozen met het Hongaars als moedertaal. Onze medewerkers zijn specialist in een bepaald vakgebied. Zo beschikt het Hongaars vertaalbureau TempoVertaler altijd over de beste Hongaarse vertalers in ieder vakgebied.

Hongaarse vertalingen

Het gebruik van de juiste woorden en het juiste gevoel is belangrijk voor een goede Hongaarse vertaling. Onze Hongaarse medewerkers leven zich perfect in iedere opdracht in om u zo de beste vertaling te garanderen. Laat daarom voortaan al uw vertalingen uitvoeren door vertaalbureau TempoVertaler!

Veelvoorkomende Hongaarse talencombinaties

Er bestaan verrassend veel Hongaarse talencombinaties en vertalingen. Onze vertalers zijn in staat om die allemaal te vertalen met de hoogste kwaliteit. De talencombinaties die wij het meest te verwerken krijgen zijn toch Hongaars – Nederlands, Nederlands – Hongaars, Duits – Hongaars, Hongaars — Duits en Frans – Hongaars en Hongaars — Frans. Wilt u uw Nederlandse documenten, verkoopsvoorwaarden, toeristische, medische teksten of teksten uit om het even welk vakgebied laten vertalen in vlekkeloos Hongaars? Neem dan nu contact op om kennis te maken met ons het ruim aanbod mogelijkheden van het Hongaars.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.