cheetah

IJslands vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige IJslandse vertalingen

IJslands vertaalbureau

Heeft u teksten, documenten of zelfs een volledige website die moet vertaalt worden in het IJslands? Dan heeft u uiteraard een foutloze vertaling nodig. Deze vind u bij het IJslands Vertaalbureau TempoVertaler. Al onze IJslandse vertalers hebben het IJslands als moedertaal. Medewerkers met het IJslands als moedertaal gebruiken de juiste woorden en zinsconstructies. Ook hebben zijn veel verstand van de IJslandse cultuur. Om succesvol handel te drijven met zowel IJslandse bedrijven als particulieren en plaatselijke contactpersonen heeft u vertalingen nodig. Deze kunnen wij u bieden.

Het IJslands

Het IJslands is uiteraard de officiële taal van IJsland en wordt alleen door IJslanders gesproken. Die zijn met zo’n 330.000. Deze taal maakt deel uit van de Scandinavische talen waartoe ook het Noors, Zweeds en het Deens horen. Het IJslands ontstond uit het Oudnoors. Terwijl het Noors veranderde bleef het IJslands ongewijzigd. Nieuwe woorden worden in het IJslands gevormd door vergeten woorden uit het verleden met elkaar te combineren. Dat maakt een vertaling er zeker niet makkelijker op. Wanneer u zaken met IJsland doet of wilt doen wilt doen is het dus belangrijk dat u al uw teksten of documenten door ervaren IJslandse mensen laat bewerken. Vertaalbureau TempoVertaler is gespecialiseerd in IJslands, dus aarzel niet!

IJslandse native speakers

Wij werken uitsluitend met native speakers vertalers. Dat betekent dat al onze vertalers niet alleen hoog opgeleid en ervaren zijn maar dat ze het IJslands als moedertaal hebben. Dat zorgt voor vele voordelen, zeker als we het over IJslandse vertalingen hebben. IJslands vertalen gaat dan ook lekker vlekkeloos. Onze mensen hebben het IJslands als moedertaal en kunnen zich zo perfect in de IJslandse omgangsvormen inleven. Dat komst zeker de kwaliteit van al onze IJslandse vertalingen ten goede. Onze taalliefhebbers zijn ook gespecialiseerd in een bepaalde doelgroep. Dat betekent dat wij voor iedere soort vertaling de juiste vertaler in huis hebben.

IJslandse vertalingen

De laatste jaren krijgen we met enige regelmaat opdrachten om te vertalen in en naar het IJslands. Niemand kan dit beter aan dan onze native speakers vertalers. Dankzij hen zijn we als IJslands vertaalbureau in altijd in staat om voor elke soort tekst de juiste vertaling af te leveren.

Veelvoorkomende IJslandse talencombinaties

Bij ons zijn alle mogelijke IJslandse talencombinaties mogelijk. Toch krijgen onze mensen vooral IJslands – Nederlands, Nederlands – IJslands, Duits – IJslands, IJslands — Duits, Frans – IJslands en IJslands — Frans te bewerken. Dit doen zij met een glimlach omdat ze in perfect IJslands kunnen vertalen en zo altijd bijzonder tevreden klanten maken. Heeft u ook teksten of documenten uit om het even welk vakgebied om te vertalen in het IJslands? Neem dan nu contact op met vertaalbureau TempoVertaler en ontdek ons ruim aanbod mogelijkheden van het IJslands.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.