cheetah

Indonesisch vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Indonesische vertalingen

Indonesisch vertaalbureau

Doet u regelmatig zaken met Indonesië, zoekt u er zakenpartners of contactpersonen? Dan heeft u ongetwijfeld regelmatig vertalingen van en naar het Indonesisch nodig. Om misverstanden te voorkomen worden die vertalingen correct uitgevoerd. Dat kan alleen door hoog geschoolde en ervaren vertalers. Bij ons Indonesisch vertaalbureau hebben wij nog iets meer in huis. Al onze medewerkers hebben het Indonesisch als moedertaal. We verzorgen alle professionele vertalingen in het Indonesisch en dit met de hoogst mogelijke kwaliteit. Heeft u vertalingen in of uit het Indonesisch nodig op een bepaald vakgebied? Dan beschikt ons Indonesisch vertaalbureau over de juiste mensen om u de beste vertaling te bezorgen. Nog niet helemaal overtuigd? Maak dan geheel vrijblijvend kennis met de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het Indonesisch

In Indonesië spreken ze meer dan 700 verschillende talen. De officiële taal van dit land is Indonesisch of Bahasa Indonesia en wordt door zo’n 230 miljoen Indonesiërs gesproken. De taal heeft vele gelijkenissen met het Maleis. Het Indonesisch moet de samenhang en communicatie tussen de vele Indonesische bevolkingsgroepen bevorderen. Na de eeuwenlange Nederlandse aanwezigheid in Indonesië bestaan er nog altijd sterke banden tussen beide landen. Zo spreken vele oudere Indonesiërs nog altijd uitstekend Nederlands. Ook wordt van vele Indonesische juristen nog altijd verwacht dat ze Nederlands begrijpen. Vele wetboeken zijn namelijk nog altijd niet vertaald in het Indonesisch.

Indonesische native speakers

Slechts weinigen slagen er in om teksten in het Indonesisch te vertalen. Wij van het Indonesisch vertaalbureau TempoVertaler slagen daar wel in omdat onze vertalers naast hoog geschoold en ervaren ook het Indonesisch als hun moedertaal hebben. Zij zijn geboren en getogen in Indonesië. Zo kunnen zij exact uw doelgroep inschatten. Zo gebruiken ze het juiste woordgebruik en de meest geschikte omgangstaal. Alleen zo garandeert TempoVertaler een vertaling van alle mogelijke teksten, documenten, boeken of websites in het Indonesisch.

Indonesisch vertalen

Teksten uit alle mogelijke vakgebieden omzetten in het Indonesisch is voor ons vertaalbureau dus geen enkel probleem. Onze Indonesische vertalers leveren alle soorten teksten van en naar het Indonesisch met de hoogst mogelijke kwaliteit. En dat is onmisbaar als u in Indonesië succesvol zaken wilt doen.

Veelvoorkomende Indonesische talencombinaties

De meeste talencombinatie die we voorgeschoteld krijgen zijn ongetwijfeld Indonesisch – Nederlands, Nederlands – Indonesisch, Duits – Indonesisch, Indonesisch — Duits, Frans – Indonesisch en Indonesisch — Frans, Engels – Indonesisch en Indonesisch — Engels. Wilt u de beste Indonesische teksten? Dan bent u bij het Indonesisch vertaalbureau TempoVertaler aan het juiste adres. Neem snel contact op en vraag een offerte aan.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.