cheetah

Koreaans vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Koreaanse vertalingen

Koreaans vertaalbureau

Korea wordt langzaam maar zeker een economische grootmacht. Daar proberen ook onze bedrijven meer dan één graantje van mee te pikken. Europese bedrijven doen steeds meer zaken met Koreaanse ondernemingen. Het is voor hen dan ook erg belangrijk om documenten, voorwaarden en teksten te laten vertalen door een Koreaans vertaalbureau. Daarmee vergroten ze hun aandeel op de Koreaanse markt. Met een perfecte communicatie in het Koreaans worden (dure) misverstanden vermeden. Dus voorkomen lelijke fouten en maak kennis met de vele mogelijkheden die wij als Koreaans vertaalbureau u te bieden hebben.

Het Koreaans

Het Koreaans is de officiële taal van Korea. Meer dan 80 miljoen Koreanen spreken het. Noord en Zuid- Korea tellen samen zeven officiële dialecten. Het verschil tussen de beide Koreaanse dialecten is verrassend groot. Dat is zowel het geval op het vlak van de uitspraak als de spelling, grammatica en de woordenschat. Zoekt u ook naar correcte Koreaanse vertalingen? Maak dan zeker kennis met de vele mogelijkheden die wij u als Koreaans vertaalbureau te bieden hebben. Zo pakt u ook uit met perfecte vertalingen in het Koreaans.

Koreaanse native speakers

Al deze opmerkelijke verschillen maken dat diegenen die teksten en documenten uit om het even welk vakgebied vertaalt die ook begrijpt en zich in de juiste omgangsvormen inleeft. Dat kunnen alleen ervaren Koreaanse native speakers. Daarom werken wij alleen samen met native speaker vertalers. Die hebben het Koreaans als moedertaal. Daar maken onze vertalers dankbaar gebruik van. Zij zetten teksten nooit te letterlijk om. Dat zou de communicatie zeker niet verbeteren. Ze schrijven wél documenten en teksten in de doeltaal, waarbij ze maximaal rekening houden met de doelgroep. Al onze vertalers staan in nauw contact met onze projectmanagers. Zo weten ze altijd wat hun klanten verwachten.

Koreaanse vertalingen

Uit dit alles blijkt duidelijk hoe belangrijk het gebruik van de juiste woorden, zinspelingen en omgangsvormen voor een Koreaans vertaalbureau is om de juiste vertaling te maken. Dankzij hun kennis, ervaring, het gebruik van de nieuwste technologieën en het feit dat ze in Korea opgroeiden garanderen onze vertalers de hoogste kwaliteit van hun vertalingen. Heeft u ook behoefte aan Koreaanse teksten en documenten? Weet dan dat u voor elke vertaling altijd bij vertaalbureau TempoVertaler terecht kunt.

Veelvoorkomende Koreaanse talencombinaties

Voor een Koreaanse vertaalbureau als TempoVertaler is geen enkele vertaling onmogelijk. Toch krijgen we vooral Koreaans – Nederlands, Nederlands – Koreaans, Duits – Koreaans, Koreaans — Duits, Engels – Koreaans , Koreaans – Engels, Frans – Koreaans en Koreaans — Frans als vertalingen. Heeft u ook een Koreaanse vertaling nodig? Het Koreaans vertaalbureau TempoVertaler is de ideale plek waar u zorgen verdwijnen.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.