cheetah

Kroatisch vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Kroatische vertalingen

Kroatisch vertaalbureau

Als vakantiebestemming wordt Kroatië van jaar tot jaar populairder. Ook bij ons. Niet alleen bij zonnekloppers, maar ook bij natuurliefhebbers die het rustiger aan willen doen. De geslaagde combinatie van prachtige, uitgestrekte zandstranden en de ongerepte natuur spreekt steeds meer vakantiegangers aan. En zeker niet onbelangrijk: een verblijf in Kroatië is zeker ook budgetvriendelijk. Deze evolutie maakt dat steeds meer mensen en ondernemingen zaken doen met Kroatië. Ze hebben dan uiteraard nood aan een kwalitatieve vertaling van een bedrijfspresentatie, reisbrochure of vakantieverhalen in het Kroatisch. Als Kroatisch vertaalbureau TempoVertaler vertalen we allerhande teksten en complete websites. Heeft u een perfecte Kroatische vertaling in om het even welk vakgebied nodig? Dan kunt u op ons rekenen. Maak daarom vrijblijvend kennis met de mogelijkheden die ons Kroatisch vertaalbureau u te bieden heeft.

Het Kroatisch

Samen met het Servisch en het Bosnisch maakt het Kroatisch deel uit van de Servo-Kroatische talen. Het is de officiële taal van Kroatië. In het voormalige Joegoslavië was het Servo-Kroatisch de officiële taal en werden het Kroatisch, het Servisch en het Bosnisch als dialecten beschouwd. Deze talen zijn perfect met elkaar vergelijkbaar. Na het uiteen vallen van Joegoslavië werden de deelrepublieken onafhankelijk. Ze legden daarbij extra nadruk op het bewaren van hun eigen identiteit. De talen werden uitgebreid met eigen woorden waardoor ze meer en meer van elkaar gingen verschillen. Ondanks deze vernieuwingen blijven ze onderling goed verstaanbaar.

Kroatische native speakers

Vertaalbureau TempoVertaler waarborgt u de hoogste kwaliteit van al uw vertalingen in om het even welk vakgebied. Daarvoor gebruiken we niet alleen de meest recente technologieën. Naast hoog opgeleid en ervaren personeel groeiden onze vertalers op met het Kroatisch als moedertaal. Het kiezen van de juiste woorden en omgangsvormen zijn voor hen geen enkel probleem. Al onze vertalers specialiseerden zich ook in een bepaald vakgebied. Zo beschikken we altijd over de juiste mensen die u altijd de beste vertaling garanderen. Zowel technische, juridische, commerciële, logistieke of marketing gerelateerde vertalingen zijn voor ons vertaalbureau geen probleem. Even belangrijk is ook dat onze vertalers constant in contact staan met onze projectmanagers. Zo weten zij exact wat onze klanten van hun vertaling verwachten.

Kroatisch vertalen

De juiste woordkeuze en omgangsvormen zijn voor een Kroatisch vertaalbureau als vertaalbureau TempoVertaler enorm belangrijk om vertalingen te leveren met de hoogste kwaliteit. U wenst toch ook het beste voor uw onderneming en daarbij horen ongetwijfeld perfecte vertalingen? Laat daarom uw documenten vertalen door een Kroatisch vertaler bij vertaalbureau TempoVertaler.

Veelvoorkomende Kroatische talencombinaties

Als Kroatisch vertaalbureau kunnen onze mensen alle talencombinaties aan. Toch halen bij ons combinaties zoals Kroatisch – Engels, Engels – Kroatisch, Kroatisch – Nederlands, Nederlands – Kroatisch, Duits – Kroatisch, Kroatisch — Duits, Frans – Kroatisch en Kroatisch Frans de bovenhand. Om de competitiviteit van uw onderneming in Kroatië nog te verhogen zijn perfecte Kroatisch teksten, documenten en verkoopbrieven ook voor u onmisbaar. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons ruim aanbod mogelijkheden.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.