cheetah

Lets vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Letse vertalingen

Lets vertaalbureau

Voor het verzorgen van Letse vertalingen moet u bij vertaalbureau TempoVertaler zijn. Lets is ingewikkeld. Wanneer u een Letse tekst ontvangt, snapt u daar meestal weinig van. Is het nodig om een Lets stuk tekst te ontcijferen en een vertaling te ontvangen? Wij hebben hier geen problemen mee, omdat wij als een Lets vertaalbureau hierin jarenlange ervaring hebben.

Het Lets

Het Lets behoort tot de Indo-Europese talen. Het is de officiële taal van Letland. Het Lets lijkt erg veel op het Litouws. Een overeenkomst tussen deze twee talen is dat beide talen maar liefst 7 naamvallen kennen. Het Lets is ook een pitch-accenttaal. Dit betekent dat de beklemtoning verschillend geïntoneerd kan worden, waardoor er betekenisverschil ontstaat. Kortom, een moeilijke taal, waarbij een goede vertaling van de tekst naar de eigen taal noodzakelijk is.

Letse native speakers

Het ervoor zorgen dat de vertalingen heel goed zijn, is onze prioriteit. Dit doen wij bij het vertaalbureau door gebruik te maken van de nieuwste technologie en alleen maar te werken met native speakers. Dit houdt in dat er wordt gewerkt met vertalers die de moedertaal spreken. Zij zorgen ervoor dat de teksten goed vertaald worden. Het gebruikmaken van native speakers is erg belangrijk, omdat zij de juiste feeling bij de cultuur hebben en de tekst daarom zo goed mogelijk kunnen vertalen. Ons vertaalbureau vertaalt opdrachten die van technische, juridische, commerciële en marketing teksten. Bij ons vertaalbureau zorgen wij ervoor dat elke tekst vertaald wordt door de juiste persoon. Deze vertaler heeft ook de bijpassende specialisatie. De vertalers hebben een goede samenwerking met elkaar en werken ook goed samen met de projectmanagers. Dit leidt tot goede kwaliteit.

Letse vertalingen

Dat voor ons als vertaalbureau TempoVertaler Lets belangrijk is, spreekt voor zich. Een Letse hoog kwalitatieve vertaalde vertaling is wat onze mensen voor jou kunnen doen. Dit soort vertalingen doen wij al jarenlang. Wilt u kwaliteit in de vertaling? Zorg er dan voor dat vertaalbureau TempoVertaler uw handleiding, uw website of andere documenten omzet van of naar het Lets.

Veelvoorkomende Letse taalcombinaties

Engels – Lets, Lets – Engels, Lets – Nederlands, Nederlands – Lets, Duits – Lets, Lets – Duits en Lets – Spaans, Spaans – Lets, Lets – Frans, Frans – Lets, zijn combinaties van talen voor vertalingen die bij vertaalbureau TempoVertaler vaak voorkomen. Wij krijgen deze taalcombinaties van verschillende opdrachtgevers. U kunt hierbij denken aan overheid, onderwijs, zorg, multinationals en MKB bedrijven. In elke situatie denken we mee. Dat vinden wij leuk. U krijgt van ons ook advies over de vertaling. Wilt u bijvoorbeeld dat uw website omgezet wordt naar het Lets? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.