cheetah

Litouws vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Litouws vertalingen

Litouws vertaalbureau

Als officiële taal van Litouwen wordt het Litouws door slechts 3,5 miljoen mensen wereldwijd gesproken. In verhouding krijgen wij als vertaalbureau nog heel wat soorten teksten van en naar het Litouws te verwerken. Wij van vertaalbureau TempoVertaler werken met native speakers. Die zijn opgegroeid met de cultuur en de gewoonten van hun land. Het juiste woordgebruik is voor hen geen enkel probleem. Ze staan dan ook borg voor de goede kwaliteit van onze vertalingen van en naar het Litouws. Dat gaat van het bewerken van alle mogelijke teksten, (officiële) documenten tot technische, juridische, financiële als marketing gerelateerde vertalingen. Wij hebben jarenlange ervaring met Litouwse vertalingen. Dus bent u actief in Litouwen of besloot u uw activiteiten in die richting uit te breiden? Dan heeft u zeker ook goede vertalingen nodig. Maak daarom kennis met het Litouws vertaalbureau TempoVertaler.

Het Litouws

Het Litouws is de officiële taal van Litouwen en wordt door zo’n 3,5 miljoen inwoners gesproken. Het is daarmee een van de minst gesproken talen in Europa. Het maakt deel uit van de Indo-Europese talen. Samen met het Lets behoort het tot de Baltische talen. Het Litouws staat samen met het Lets en het Oud Pruisisch het dichtst bij de originele stam, het Sanskriet.

Litouwse native speakers

Ons Litouws vertaalbureau werkt in de eerste plaats nauw samen met hoog opgeleide en ervaren vertalers., maar dat is niet alles. Ze hebben ook het Litouws als moedertaal. Dat is erg belangrijk voor het correct bewerken van en naar het Litouws. Vertalers die in een taal opgroeiden kennen de cultuur en de omgangsvormen. Dat is belangrijk om de juiste toon te zetten en de communicatie goed te laten verlopen. Vergeet als ondernemer niet dat alle teksten en (officiële) documenten het gezicht van uw onderneming bepalen. Als visitekaartje vormen ze de eerste indruk van uw bedrijf en uw activiteiten. Met onze uitgebreide kennis en ervaring worden niet alleen alle soorten teksten correct vertaalt. Wij houden ook rekening met de sommige culturele verschillen. Alleen met die aanpak bereikt u de juiste doelgroep.

Litouwse vertalingen

Het juiste taalgebruik en omgangsvormen zijn belangrijke eigenschappen van een perfecte vertaling. Zo een vertaling wordt alleen maar geleverd door vertalers met, in dit geval het Litouws als moedertaal. Dat stelt ons in staat om van en naar het Litouws te vertalen en een vertaling met een hoge kwaliteit te leveren. U wilt toch ook een correcte vertaling als het om uw onderneming en het succesvol zaken doen met Litouwen gaat? Laat daarom al uw vertalingen door ons Litouws vertaalbureau bewerken.

Veelvoorkomende Litouwse talencombinaties

Wij krijgen regelmatig alle soorten vertalingen en talencombinaties te verwerken. Diegenen die het meest worden aangeboden zijn Litouws – Engels, Engels – Litouws, Litouws – Nederlands, Nederlands – Litouws, Duits – Litouws, Litouws — Duits, Frans – Litouws en Litouws — Frans. Natuurlijk hebben wij nog meer mogelijkheden! Dus wilt u ook uitpakken met foutloze Litouwse documenten en teksten? Dan bent u bij Tempovertaler beslist aan het juiste adres.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.