cheetah

Noors vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Noorse vertalingen

Noors vertaalbureau

Wereldwijd spreken maar 4,5 miljoen mensen Noors. Daarmee is het een van de kleinste talen ter wereld. Noorwegen is een van de meest welvarendste landen van Europa en daarom krijgen wij alsnog regelmatig de vraag naar Noorse vertalingen. Dat danken de Noren aan hun lucratieve olie- en gasindustrie. Dus doet u zaken met Noorwegen of bent u dat van plan? Dan schakelt u de beste Noors vertaalbureau in. Bij alle zakelijke contacten en communicatie is de juiste woordkeuze en omgangsvorm belangrijk. Zoek dus niet verder en laat vertaalbureau TempoVertaler uw belangrijke zaken vertalen.

Het Noors

Het Noors kent twee verschillende dialecten, namelijk het Bokmål Noors en het nynorsk. Beide dialecten kennen enorme verschillen. Ze worden dan ook als twee afzonderlijke talen beschouwd. Bokmål wordt veruit het meest gebruikt. Maar liefst 90 procent van de Noren spreekt het Nynorsk. Deze dialect is vooral populair in zuid en zuidwest Noorwegen. Het is een officiële taal in Noorwegen en nauw verwant met het Deens en het Zweeds. Ze zijn onderling redelijk verstaanbaar. De twee andere Scandinavische talen, het IJslands en het Faeröers, vertonen grotere verschillen.

Noorse native speakers

De beste Noorse vertalingen nodig? Als Noors vertaalbureau beschikken we niet alleen over hoog geschoold en ervaren medewerkers maar zij hebben het Noors ook als moedertaal. Alleen zo kunnen ze teksten met de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ze maken daarbij gebruik van de meest recente technologie. Onze native speakers kennen de Noorse cultuur en omgangsvormen door en door en ook dat is belangrijk voor een correcte Noorse vertaling. Ieder van hen beheerst een vakgebied. Dat is belangrijk want ons vertaalbureau maakt zowel technische, juridische, commerciële, medische of marketing vertalingen. Voor elke soort tekst hebben we de juiste vertaler met de passende specialisatie in huis. Ze werken ook nauw samen met onze projectmanagers. Daardoor weten onze vertalers perfect wat hun opdrachtgevers verlangen.

Noorse vertalingen

Als Noors vertaalbureau is het gebruik van de juiste woorden en omgangsvormen erg belangrijk bij een vertaling. Onze Noorse vertalers zetten alle soorten teksten foutloos om van en naar het Noors. Maak vrijblijvend kennis met de aanpak van ons Noors vertaalbureau TempoVertaler als u foutloze teksten wilt voor uw onderneming.

Veel voorkomende Noorse vertalingen

Omdat onze medewerkers het Noors als moedertaal hebben kunnen ze iedere vertaling en alle talencombinaties aan. Toch krijgen ze vooral combinaties Noors – Nederlands, Nederlands – Noors, Duits – Noors, Noors — Duits, Engels – Noors en Noors — Engels, Frans – Noors en Noors — Frans te verwerken. Wilt u ook een correcte vertaling van uw teksten of documenten in het Noors? Bekijk dan vrijblijvende de mogelijkheden bij ons Noors vertaalbureau.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.