cheetah

Portugees vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Portugese vertaling

Portugees vertaalbureau

Vertaalbureau TempoVertaler zorgt al jarenlang voor vakkundige vertalingen van Nederlands naar Portugees en omgekeerd. Vertalingen van websites, documenten en brieven worden foutloos en grammaticaal perfect omgezet. Typische kenmerken van de Portugese taal, zoals accenten op klinkers en invoegingen van een persoonlijk voornaamwoord tussen een werkwoord, worden correct aangebracht. We werken uitsluitend met native speakers die zelfs voor de meest complexe technische documenten de juiste termen weten te gebruiken. Snel, vertrouwelijk en prijsvoordelig leveren we vertalingen van hoge kwaliteit.

Het Portugees

Voor de 11 miljoen inwoners van Portugal is uiteraard het Portugees de voertaal. Omdat het land sinds 1986 lid van de EU is, behoort Portugees ook tot de officiële talen van de unie. Verspreid over de wereld zijn er nog 8 andere landen waar Portugees de belangrijkste taal is: Brazilië, de Afrikaanse landen Mozambique, Angola, Guinee-Bissau, Equatoriaal-Guinea en Kaapverdië en de landen Oost Timor en Sao Tomé in de Aziatische zee. In Brazilië spreken circa 200 miljoen mensen Portugees. In deze voormalige Portugese kolonie zijn er in de jaren ’90 ingrijpende veranderingen in de spelling doorgevoerd. Ons gebruik van native speakers komt daarom ook hier goed tot zijn recht. Teksten bestemd voor Brazilië worden vertaald door moedertaalsprekers afkomstig uit dit land.

Portugese vertalingen

We zijn een professioneel vertaalbureau met een zeer ruime algemene ervaring in vertalingen van en naar het Portugees. Hiernaast beschikken we over specialisme in meerdere disciplines, waaronder de vertaling van juridische documenten, financiële documenten, medische documenten en technische documenten. De inhoud wordt nauwkeurig omgezet met gebruik van de correcte terminologie. Commerciële documenten zetten onze vertalers keurig om met bijzondere aandacht voor de natuurlijke toon en vloeiing van de tekst. Ook content voor websites behoudt zijn uniek wervend karakter wanneer het naar het Portugees wordt vertaald.

Portugese native speakers

Portugese vertalingen vertalen is voor Vertaalbureau TempoVertaler een gemakkelijk ritueel. Wij maken namelijk gebruik van Portugese moedertaalsprekers die het land en de gebruiken kennen. Zo krijgt een vertaling niet alleen dezelfde betekenis maar ook dezelfde gevoelswaarde als het origineel. Bovendien zorgen we voor native speakers die specifiek inzicht hebben in de sector waarvoor een document of brief bestemd is. Binnen onze organisatie werken de vertalers samen met de projectmanagers, waardoor we een consistente benadering en kwaliteit leveren.

Veel voorkomende Portugese vertalingen

Onze Portugese vertalers krijgen heel wat talencombinaties voorgeschoteld. De meest populaire zijn ongetwijfeld Portugees – Engels, Engels – Portugees, Portugees – Nederlands, Nederlands – Portugees, Duits – Portugees, Portugees— Duits, Frans – Portugees en Portugees — Frans. Wilt u een andere combinatie vertalen? Dat kan gerust, neem contact op met TempoVertaler.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.