cheetah

Sloveens vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Sloveense vertalingen

Sloveens vertaalbureau

Bent u met uw onderneming actief in Slovenië of wilt u dat zo vlug mogelijk worden? Dan heeft u zeker foutloze Sloveense vertalingen nodig van alle documenten, voorwaarden en teksten. Die zijn namelijk het visitekaartje van uw onderneming. Het opbouwen van een goede zakenrelatie staat of valt met de eerste indruk die uw contactpersonen van uw onderneming krijgen. En het eerste wat ze van uw bedrijf te zien krijgen is een marketing gelinkte tekst. U heeft dus zeker nood aan een foutloos vertaalde tekst in het Sloveens. Sinds dit land op 1 mei 2004 officieel lid werd van de Europese Unie Slovenië lid werd van de EU, wordt dit land voor ons als handelspartner steeds belangrijker. Dat weerspiegelt zich in een sterk groeiend aantal vertalingen van en naar het Sloveens. Bent u al lang op zoek naar perfecte Sloveense vertalingen? Kies dan zeker voor de diensten van een Sloveens vertaalbureau zoals TempoVertaler.

Het Sloveens

Het Sloveens is een Slavische taal die vooral in Slovenië wordt gesproken. Het is de officiële taal van dit land en wordt gesproken door 2,2 miljoen Slovenen. Ook in sommige gebieden van Oostenrijk, Italië en Hongarije en door Sloveense migranten in onder meer Argentinië, Canada, Australië en in West-Europese landen wordt Sloveens gesproken.

Sloveense native speakers

Naast hooggeschoold en ervaren hebben al onze medewerkers het Sloveens als moedertaal. Precies dit laatste maakt het grote verschil voor perfect vertaalde teksten. Om de hoogste kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen maken onze vertalers gebruik van de meest recente technologieën. Ze kennen de Sloveense cultuur en omgangsvormen als geen ander. Ze zijn er namelijk mee opgegroeid. Al onze medewerkers zijn ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat maakt dat ons vertaalbureau altijd de juiste vrouw of man in huis heeft. Als Sloveens vertaalbureau verwerken we alle mogelijke teksten gaande van technische, juridische, medische, commerciële of marketing gelinkte vertalingen tot zelfs boeken en volledige websites. Omdat onze vertalers altijd nauw samenwerken met onze projectmanagers zijn ze altijd uitstekend op de hoogte van wat de klanten wensen.

Sloveense vertalingen

Het gebruik van de juiste Sloveense woorden, uitdrukkingen en omgangsvormen zijn voor een Sloveens vertaalbureau als vertaalbureau TempoVertaler van groot belang om goede vertalingen af te leveren. Onze vertalers met het Sloveens als moedertaal maken het grote verschil. Al uw vertalingen door onze vertalers laten uitvoeren is dus een uitstekende idee als u met uw onderneming of organisatie voet op Sloveense grond wilt zetten.

Veelvoorkomende Sloveense talencombinaties

Onze native speakers vertalers kunnen alle Sloveense talencombinaties aan. De meeste combinaties die ze te verwerken krijgen zijn toch Sloveens – Engels, Engels – Sloveens, Sloveens – Nederlands, Nederlands – Sloveens, Duits – Sloveens, Sloveens — Duits en Frans – Sloveens en Sloveens — Frans. Vertrouw uw vertalingen van of naar het Sloveens toe aan Sloveens Vertaalbureau zoals vertaalbureau TempoVertaler.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.