cheetah

Slowaaks vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Slowaakse vertalingen

Slowaaks vertaalbureau

Sinds 2004 is Slowakije officieel lid van de Europese Unie. Dat zorgde er voor dat het aantal vertalingen van en naar het Slowaaks opvallend toenam. Bent u als Nederlandse of Belgische ondernemer actief in Slowakije of wilt u dat worden? Dan heeft u ongetwijfeld vertalingen in Slowaaks nodig. Het gaat dan om vertalingen van allerlei (officiële) documenten, teksten, marketing gerelateerde brieven, bedrijfspresentaties uit alle vakgebieden van de industrie. Voor correcte teksten in het Slowaaks heeft u vertalers nodig met deze taal als moedertaal. Kies dan voor de perfecte teksten van TempoVertaler. Ze zijn namelijk het visitekaartje van uw onderneming en het eerste wat toekomstige zakenpartners, vertegenwoordigers of contactpersonen van uw bedrijf te zien krijgen. Bent u actief in de technische, juridische en de medische of om het even welke andere sector en heeft u correcte vertalingen in het Slowaaks nodig? Kies dan zeker voor een Slowaaks vertaalbureau zoals TempoVertaler.

Het Slowaaks

Het Slowaaks of Slovaaks zoals het in België wordt uitgesproken maakt deel uit van de West-Slavische taalgroep en wordt door ruim zes miljoen mensen, voornamelijk in Slowakije. Het is uiteraard de officiële nationale taal van dit land en is nauw verwant aan het Tsjechisch en het Pools. Het Slowaaks wordt ook gesproken in delen van Kroatië (Slavonië) en in Hongarije, Oekraïne en Servië. Heel wat Slowaken immigreerden en spreken uiteraard ook Slowaaks. Dat is het geval in de Verenigde Staten en in Canada.

Slowaakse native speakers

Slowaaks vertalen? Als Slowaaks vertaalbureau vertalen wij van TempoVertaler alle soorten teksten van en naar het Slowaaks. Zelfs volledige boeken en websites worden vertaald. Deze vertalingen vertrouwen we uitsluitend toe aan hooggeschoolde en ervaren vertalers. Dat is voor ons echter nog niet genoeg. Al onze Slowaakse medewerkers hebben deze taal als moedertaal. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en zijn gespecialiseerd in een vakgebied. Ze zijn ook vertrouwt met de meest recente technologieën. Onze vertalers werken nauw samen met onze projectmanagers zodat ze altijd op de hoogte zijn van de verwachtingen van onze klanten.

Slowaakse vertalingen

We vertalen geen enkele tekst letterlijk, dus ook niet in het Slowaaks. Dat zijn we aan onze opdrachtgevers verplicht. Omdat ze in Slowakije opgroeiden kennen onze vertalers het juiste woordgebruik en de passende omgangsvormen. Voor perfecte Slowaakse vertalingen is dit nodig. Dat voor ons als Slowaaks vertaalbureau onmisbaar is, spreekt voor zich. We leveren dan ook alle mogelijke soorten vertalingen in het Slowaaks met de hoogste kwaliteit. Onze klanten waarderen deze aanpak zeer.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.