cheetah

Turks vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Turkse vertalingen

Turks vertaalbureau

Vertalingen van en naar het Turks vind u zeker niet overal. Daar heeft u een Turks vertaalbureau voor nodig zoals TempoVertaler. Onze hoog geschoolde en ervaren Turkse vertalers krijgen dagelijks meerdere opdrachten in het Turks te verwerken. Voor alle mogelijke vakgebieden. Dit doen zij met plezier want zij hebben het Turks als moedertaal. Ze zijn daar boven op gespecialiseerd in één bepaald vakgebied. Zo bent u altijd zeker dat uw teksten of documenten van en naar het Turks door de meest geschikte persoon wordt vertaald. Dat wilt u toch ook voor uw business? Maak nu kennis met ons uitgebreid aanbod vertaalmogelijkheden in alle mogelijk vakgebieden.

Het Turks

Het Turks is uiteraard de officiële taal van Turkije. Daarnaast is het ook zo voor Cyprus en enkele provincies gelegen in het noorden van Macedonië. Turkse minderheden spreken uiteraard ook Turks. Dat is het geval in landen van de Balkan en de Kaukasus zoals Irak, Griekenland, Bulgarije, Kosovo, Bosnië en Herzegovina, Syrië, Roemenië, Moldavië en Azerbeidzjan en daarnaast ook de voor de vele immigranten wereldwijd en zeker in Europa zoals in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Deze taal kent vele dialecten en wordt ook in sommige landen van Centraal-Azië gesproken.

Turkse native speakers

Ons Turks vertaalbureau TempoVertaler doet uitsluitend beroep op geschoolde en ervaren vertalers met het Turks als moedertaal. Zij zijn ook gespecialiseerd in een van de vele vakgebieden en gebruiken de meest recente technologieën. Iedere vertaling wordt afgeleverd met de hoogste kwaliteit in om het even welk vakgebied. Technische, juridische, commerciële of marketing gerelateerde vertalingen krijgen we geregeld aangeboden. We vertalen ook veel toeristische teksten. Voor elke soort tekst hebben we de juiste Turkse vertaler in huis. Die werken nauw samen met onze met onze projectmanagers. Zo zijn onze ze altijd perfect op de hoogte van wat onze klanten van ons verwachten.

Turkse vertaling

Turks vertalen? Geen probleem! Dat voor ons als vertaalbureau Turks onmisbaar is, is logisch. Wij leveren al jarenlang kwalitatieve Turkse vertalingen. Laat daarom uw documenten door een Turkse vertaler vertalen bij ons vertaalbureau TempoVertaler.

Veelvoorkomende Turkse talencombinaties

Turkse vertalingen worden in ons Turks vertaalbureau uiteraard in alle mogelijke talencombinaties voorgeschoteld. De meest vertaalde combinaties zijn bij ons ongetwijfeld Turks – Nederland s, Nederlands – Turks, Duits – Turks, Turks — Duits, Frans – Turks, Turks — Frans en Engels – Turks en Turks- Engels. Lopen uw zaken met Turkije buiten verwachtingen en wilt u ze nog uitbreiden? Dan heeft u zeker Turkse vertalingen nodig. Zulke vertalingen krijgt u alleen bij TempoVertaler. Maak kennis met de vele mogelijkheden die we u bieden voor al uw Turkse vertalingen en vraag een volledig vrijblijvende offerte aan.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.