cheetah

Vietnamees vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Vietnamese vertalingen

Vietnamees vertaalbureau

Het toerisme in Vietnam zit de laatste jaren sterk in de lift. Dat zorgt er voor dat steeds meer toeristische documenten, brochures en reisverhalen naar het Vietnamees vertaalt moet worden. Doet u zaken met Vietnam of wilt u uw activiteiten naar dit land uitbreiden? Dan heeft u uiteraard vertalingen in deze taal nodig. Wie kan dit nou beter vertalen dan vertalers met het Vietnamees als moedertaal? En die hebben we bij TempoVertaler in huis! Nederland beschikt over erg weinig mensen die het Vietnamees beheersen. Als Vietnamees vertaalbureau kun u voor alle Vietnamese vertalingen van hoog niveau altijd terecht bij vertaalbureau TempoVertaler. Maak zeker vrijblijvend kennis met ons aanbod in ieder vakgebied.

Het Vietnamees

Vietnamees wordt uiteraard gesproken door de inwoners van Vietnam. Wereldwijd wordt Vietnamees gesproken door ruim 70 miljoen mensen. Naast Vietnam wordt het Vietnamees ook gesproken in Cambodja, Frankrijk, Australië en in Canada. Het Vietnamees maakt deel uit van de Austro Aziatische talen. Bent u al enige tijd tevergeefs op zoek naar iemand om al uw teksten, documenten of uw website om te zetten? Zoek dan niet langer want TempoVertaler heeft alles in huis om uw foutloze vertalingen in het Vietnamees te leveren tegen de afgesproken deadline.

Vietnamese native speakers

Het Vietnamees kent maar zes klanken. Het is dan ook een toontaal. Daarnaast kent ook de cultuur grote verschillen met die van ons. Bij vertalingen in het Vietnamees is het erg belangrijk om zowel met deze cultuurverschillen als met de omgangsvormen van de doorsnee Vietnamees rekening mee te houden. En dat kunnen alleen Vietnamese native speakers zoals vertaalbureau TempoVertaler ze in huis heeft. Onze Vietnamese medewerkers zijn niet alleen hoog geschoold en hebben een jarenlange ervaring met het Vietnamees. Het is ook hun moedertaal. Dat garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit van al hun Vietnamese vertalingen. Ze zetten uw teksten nooit te letterlijk om. Zo ben u als klant bij ons vertaalbureau altijd zeker van de juiste vertaling in om het even welk vakgebied.

Vietnamese vertalingen

Onze officieel erkende Vietnamese vertalers leveren vertalingen van allerhande teksten en documenten. Dus met de juiste klemtonen en omgangsvormen. Ons vertaalbureau heeft de juiste vertaler in huis om uw Vietnamese vertalingen te bezorgen.

Veelvoorkomende talencombinaties

Als officieel erkend vertaalbureau kunnen we alle mogelijke talencombinaties in alle vakgebieden aan. Toch krijgen we vooral Vietnamees – Nederlands, Nederlands – Vietnamees, Duits – Vietnamees, Vietnamees — Duits, Frans – Vietnamees en Vietnamees — Frans, Engels – Vietnamees, Vietnamees —Engels als meest gevraagde opdrachten. Wil u uw website, tekst of document in om het even welk vakgebied laten vertalen? Een kennismaking met de mogelijkheden van ons Vietnamees vertaalbureau TempoVertaler is uw eerste stap naar kwalitatieve vertalingen.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.