cheetah

Vlaams vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Vlaamse vertalingen

Vlaams vertaalbureau

In Vlaanderen, gelegen in het noordoosten van België spreken de inwoners Vlaams of Belgisch-Nederlands. De Vlaamse taal kent enkele belangrijke verschillen met het Algemeen Beschaafd Nederlands of kortweg het ABN en het Nederlands dat in Nederland wordt gesproken. Het Vlaams is het meest vergelijkbaar met het Nederlands en door Nederlanders dus uitstekend te begrijpen. De grootste verschillen doen zich voor op het vlak van de woordenschat. Een Vlaams vertaalbureau zoals vertaalbureau Tempovertaler speelt daar uiteraard maximaal op in. Vertalingen van en naar het Vlaams vormen voor onze geschoolde en ervaren Vlaamse vertalers dan ook geen enkel probleem. Doet u zaken met Vlamingen? Dan heeft u een foutloze Vlaamse vertaling nodig en die leveren wij van vertaalbureau Tempovertaler zonder problemen en dat tegen de afgesproken deadline.

Het Vlaams

Het Vlaams wordt uiteraard in Vlaanderen gesproken. De verschillen tussen de taal die door Nederlandse scholen wordt aangeleerd en het Vlaams zijn niet erg groot. Er zijn weinig of geen aanpassingen nodig om het Vlaams te begrijpen. Met logisch nadenken kan men de betekenis van voor Nederlanders ‘onbekende’ woorden makkelijk afgeleiden.

Vlaams vertaalbureau voor alle soorten teksten

De meerderheid van de Nederlandse bedrijven en ondernemers doen uiteraard ook zaken met hun Vlaamse collega’s in België. De kleine verschillen die bestaan tussen het gesproken Nederlandse en het Vlaams vormen voor beide taalgroepen geen enkel probleem. Het schrijven van foutloos Vlaamse teksten in welk vakgebied ook is een gans ander verhaal. Wij hebben het dan bijvoorbeeld over verkoop- of andere voorwaarden, over vervoersdocumenten, arbeidsovereenkomsten en aan marketing gerelateerde teksten. Hier mogen geen misverstanden rond ontstaan. Eventuele afspraken moeten voor iedereen duidelijk zijn. Sommige Vlaamse en Nederlandse woorden hebben namelijk een andere betekenis en dat kan men in soortgelijke teksten best missen. Ons Vlaams vertaalbureau levert u foutloze vertalingen.

Vlaamse native speaker

Al deze teksten, overeenkomsten, voorwaarden of afspraken vragen duidelijkheid. Ze zijn het visitekaartje van uw onderneming. Laat ze daarom bewerken door een Vlaams vertaalbureau zoals vertaalbureau Tempovertaler. Onze Vlaamse talenknobbels zijn hoog opgeleid en hebben het Vlaams als moedertaal. Ze zijn dus op de hoogte van de bestaande verschillen tussen het Vlaams en het Nederlands en leveren telkens een foutloze vertaling af. Ze kiezen de juiste woorden en uitdrukkingen zodat er geen misverstanden ontstaan. Iedere Vlaamse vertaler is bij Tempovertaler gespecialiseerd in één bepaald vakgebied. Ze werken er in de beste omstandigheden en met de meest moderne vertaaltechnologieën. Om zoveel mogelijk misverstanden uit te sluiten laat u voortaan iedere Vlaamse vertaling en alle soorten documenten vertalen door een Vlaamse vertaler van vertaalbureau Tempovertaler.

Vlaams vertalen

Vlaamse teksten vertalen vertrouwen we bij vertaalbureau Tempovertaler alleen toe aan officieel erkende Vlaamse vertalers met het Vlaams als moedertaal. Zo garanderen we al onze klanten de hoogste kwaliteit voor vertalingen in elk vakgebied.

Veel voorkomende Vlaams talencombinaties

Wij vertaalbureau Tempovertaler kunnen vanzelfsprekend alle Vlaamse vertalingen aan. De meest gevraagde talencombinaties zijn toch Vlaams – Nederlands, Nederlands – Vlaams, Duits – Vlaams, Vlaams — Duits, Frans – Vlaams en Vlaams — Frans.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.