cheetah

Zweeds vertaalbureau

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau TempoVertaler is altijd geheel vrijblijvend.
Wij gaan met ons team graag aan de slag met uw gewenste vertalingen.
Zo kunt u er op rekenen dat u compleet foutloze vertalingen geleverd krijgt.

Uw nauwkeurige Zweedse vertalingen

Zweeds vertaalbureau

Op zoek naar beste Zweedse vertalingen? Zoek dan niet langer, u bent bij vertaalbureau TempoVertaler aan het juiste adres. Na Noorwegen, Finland, Kazachstan en IJsland is Zweden het minst bevolkte land van Europa. Het huidige Zweden is een constitutionele monarchie en een van de rijkste en welvarendste landen ter wereld. Zweden maakt deel uit van de Noordse Raad en is sinds 1 januari 1995 lid van de Europese Unie. Vanaf dat ogenblik nam het aantal opdrachten van en naar het Zweeds opvallend toe. Om het even welke soort tekst vertalen vanuit of naar het Zweeds? Dan staan wij van vertaalbureau TempoVertaler garant voor een snelle en accurate vertaling.

Het Zweeds

Het Zweeds maakt deel uit van de Noord-Germaanse of Scandinavische talen en wordt door bijna tien miljoen mensen gesproken. Het is uiteraard de meest gesproken taal in Zweden. Daarnaast is het ook een van de officiële talen van Finland. Zo is in de Finse autonome provincie Åland het Zweeds de enige officiële taal. Het Zweeds is op vele vlakken vergelijkbaar met het Deens en het Noors. Deze talen zijn onderling relatief goed verstaanbaar. Hun spelling kent grotere verschillen. Naast leenwoorden uit het Latijn, Frans en Duits bestaat de Zweedse woordenschat bijna uitsluitend uit Germaanse woorden. De laatste jaren worden steeds meer Engels woorden overgenomen. Doe worden dan aangepast aan het Zweeds of letterlijk vertaald.

Ervaren Zweedse native speakers

Voor onze kwalitatief hoogstaande werk maken we gebruik van de meest recente technologieën. Om die hoge kwaliteit in alle omstandigheden te garanderen werken we uitsluitend met zogenaamde native speakers, moedertaalsprekers die de vertalingen maken. Zij kennen het Zweeds als geen ander. Begrijpelijk, Zweeds is immers hun moedertaal. Het zijn specialisten in hun taalgebied. Wij van vertaalbureau Tempovertaler verzorgen haast dagelijks technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen. Voor elke tekst hebben we de meest gespecialiseerde vertalers. Die werken nauw samen met onze projectmanagers.

Zweedse vertalingen

Vertalingen van en naar het Zweeds vormt voor vertaalbureau TempoVertaler uiteraard geen enkel probleem. Onze Zweedse vertalers garanderen u de hoogste kwaliteit van al uw vertalingen van en naar het Zweeds. Het is voor ons ondertussen al jarenlang een boeiende uitdaging en dat iedere dag weer. Aarzel dan ook niet langer en laat uw website, handleiding en andere documenten door de vertaalbureau TempoVertaler deskundig vertalen. Deze documenten en dus de vertalingen zijn namelijk hét visitekaartje van uw onderneming.

Veelvoorkomende Zweedse taalcombinaties

Veel voorkomende talencombinaties die onze Zweedse vertalers regelmatig voorgeschoteld krijgen zijn vooral Zweeds – Nederlands, Nederlands – Zweeds, Duits – Zweeds, Zweeds – Duits en Frans – Zweeds. Wij werken dagelijks voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Die zijn niet alleen afkomstig uit het MKB internationale bedrijfsleven maar ook voor allerlei overheden, onderwijs, zorg en multinationals. Wij werken dan ook zeer nauw samen met onze opdrachtgevers. Wilt u een vertaling van bijvoorbeeld uw website, uw verkoopsvoorwaarden of om het even welke documenten naar het Zweeds? Dan staan wij van vertaalbureau TempoVertaler met al onze kennis en ervaring klaar om uw opdracht foutloos en tegen de vooropgestelde deadline uit te voeren.

Garantie

Native vertalers

Tevreden klanten

Vriendelijke ondersteuning

vertalers in gesprek

Kies ons voor vertrouwen, service en nauwkeurigheid

Ons team van professionele vertalers omvat specialisten uit acht verschillende vakgebieden.
En daarmee bedoelen we vertaalprofessionals die hun vak verstaan!
Wij vertalen professioneel in en uit het Nederlands, Engels, Duits en meer dan 30 andere talen. Vakkundig, zonder gedoe, door
ervaringsdeskundigen en vakspecialisten.

Neem nu contact op

Tientallen

Toegewijde professionals

Duizenden

Jaarlijkse opdrachten

20+

Jarenlange ervaring

Al jarenlang het beste vertaalbureau van de stad.

TempoVertaler onderscheidt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De focus
ligt daarbij op het tijdig leveren van een hoogwaardige vertaling.
Wij koppelen onze klanten aan een vast team van vakspecialisten en moedertaalsprekers, die de
terminologie van het bedrijf en het product of de dienst verstaan.

1

Vakspecialisten

Onze vertalers zijn experts, ieder met een
eigen vakspecialisme.

2

Snel

Uw document kan binnen 24 uur bij u retour
zijn. Vakkundig vertaald.

3

Vertrouwelijk

Alleen onze vertalers zien de documenten
die u ons toevertrouwt. Niemand anders.

4

Communicatief

Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact
met u op.

5

Ervaring

Wij vertalen jaarlijks meer dan 2000 documenten. Vakkundig, snel en
nauwkeurig.

6

Professioneel

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en
kwaliteit.